Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ


Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις 


-Τρίτη 2/12/14 δημιουργώ χριστουγεννιάτικες κατασκευές παρέα με τους γονείς. Από το πρωί μέχρι την αποχώρηση των νηπίων.

-Πέμπτη  4/12/14 φωτογράφιση νηπίων στο χώρο του νηπιαγωγείου. Θέμα το δεντρόσπιτο.
  Πρωτοβουλία του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 14ου Δ.Σ. Νίκαιας. Όσοι από τους γονείς δεν επιθυμούν την ατομική ή ομαδική φωτογράφιση των παιδιών τους να μας το δηλώσουν εγκαίρως.

-Δευτέρα -Τρίτη 8-9/12/14 και Παρασκευή 12/12/14 Χριστουγεννιάτικο Παζάρι   στο χώρο του  νηπιαγωγείου  ,είσοδος από το πεζόδρομο της Κιλικίας,  σε συνεργασία  γονέων , νηπίων  και  εκπ/κών. Ώρα διεξαγωγής 10.00π.μ-13.30 μ.μ.

-Πέμπτη 11/12/14 αφήγηση παραμυθιού και μοίρασμα δώρων από  το 6ο ΚΑΠΗ Νίκαιας στο χώρο     του νηπιαγωγείου. ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΟΥ

-Παρασκευή 12/12/14 εκπαιδευτική & ψυχαγωγική επίσκεψη στο Χριστουγεννιάτικο Εργοστάσιο (Christmas Factory) στη ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ του δήμου Αθηναίων στο Γκάζι. Τα νήπια θα παρακολουθήσουν τη θεατρική παράσταση "Ο Εγωϊστής  Γίγαντας  και η Αγάπη του" του  Όσκαρ Ουάιλντ σε σκηνοθεσία Λευτέρη Γιοβανίδη και διασκευή Κωνσταντίνας Βαρσάμη  και στη συνέχεια θα συμμετέχουν σε οκτώ διαδραστικά εργαστήρια.

-Δευτέρα 15/12/14  δωρεάν ψυχαγωγικό πρόγραμμα στο χώρο του νηπιαγωγείου  από    εμψυχωτή(animateur)  και το σοκοφρετίνο.

-Πέμπτη 18/12/2014 Εκκλησιασμός στον ιερό ναό της Οσίας Ξένης. Όσοι γονείς επιθυμούν, να μας ενημερώσουν για τη συμμετοχή του παιδιού τους στο μυστήριο της Θείας Κοινωνίας.
                                  

-Παρασκευή 19/12/14 χριστουγεννιάτικο πάρτυ  στο νηπιαγωγείο παρέα  με τους γονείς, Τα νήπια ντυμένα με χριστουγεννιάτικες στολές θα πουν τα κάλαντα, θα χορέψουν και θα γευτούν χριστουγεννιάτικες λιχουδιές. Γονείς σας περιμένουμε στις 9.30π.μ..  Δεκτό κάθε έδεσμα. Τα νήπια έρχονται κανονικά.

-Τρίτη 23/12/14 το νηπιαγωγείο κλείνει για  χριστουγεννιάτικες  διακοπές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε να γράφετε Ελληνικά, όχι greeklish.