Τρίτη 5 Μαΐου 2015

ΕΥΖΗΝ

ΕΥΖΗΝ


Το ΕΥΖΗΝ αποτελεί ένα πρωτοποριακό Πρόγραμμα του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, το οποίο υλοποιείται με τη συνεργασία των Υπουργείων Παιδείας & Θρησκευμάτων και Πολιτισμού & Αθλητισμού, έχοντας ως τελικό αποδέκτη το σύνολο του μαθητικού πληθυσμού της χώρας.
Το Πρόγραμμα καταγράφει και αξιολογεί διαχρονικά διάφορες παραμέτρους υγείας των μαθητών, ενώ μέσα από παράλληλες δράσεις παρεμβαίνει στην καθημερινότητα της ελληνικής οικογένειας, του σχολείου και της κοινωνίας, έχοντας ως κεντρικό άξονα την προώθηση ενός ισορροπημένου τρόπου ζωής. Κύριος στόχος του προγράμματος είναι η διασφάλιση της υγιούς ανάπτυξης των παιδιών και των εφήβων μέσα από την υιοθέτηση ισορροπημένων συνηθειών διατροφής και σωματικής δραστηριότητας.

Στα πλαίσια του προγράμματος Αγωγής Υγείας  "Με στόχο την καρδιά" και σε συνεργασία με το ΕΥΖΗΝ ,πραγματοποιήσαμε  σήμερα στο νηπιαγωγείο μας σωματομετρήσεις (ύψος, βάρος, περίμετρος μέσης) και μάθαμε μερικά όργανα μέτρησης. Συμμετείχαν τα νήπια για τα οποία υπήρχε θετική δήλωση με υπογραφή των γονέων τους.




                                                                                           

                                                                                    



                                                                             




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε να γράφετε Ελληνικά, όχι greeklish.